TELEFOONNUMMERS

Coronavaccinatiebewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0800-1421 (of +31-247247247). Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Vaccinatiebewijs niet zichtbaar?
Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen. Er is een vertraging in de verwerking bij het RIVM, dus het kan even duren. Daarbij verschijnt de QR-code pas 14 dagen na de laatste vaccinatie.
Stuurt u dan een e-mail naar info@huisartswilnis.nl en geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens, in ieder geval incl. uw officiële voorna(a)m(en).

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan mailen we u dit naar u.
Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen.

Corona doorgemaakt, 1 vaccinatie gehad en geen bewijs in de app?
Stuurt u dan ook een mail naar ons toe met bovengenoemde gegevens én de datum dat corona vastgesteld is. We mailen u dan een bewijs als we dit kunnen aanmaken.

Spoedgevallen

Levensbedreigende situatie
Bij een levensbedreigende situatie belt u 112 !

Verwondingen of spoedeisende klachten
Bij verwondingen of spoedeisende klachten belt u van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur naar (0297) 303404. U kiest hierbij optie 1 in het belmenu.

Na 17:00 uur, op feestdagen of in het weekend kunt u terecht bij Huisartsenpost Leidsche Rijn (Soestwetering 1, 3543 AZ Utrecht). Telefonisch bereikbaar op (088) 1309620.