TELEFOONNUMMERS

Diëtist

Mood & Food

Mijn naam is Manon van Luling. In 2019 heb ik de opleiding voeding en diëtetiek afgerond aan de Haagse hogeschool. Daarna heb ik meerdere scholingen en cursussen gevolgd over onder andere de behandeling van eetstoornissen, darmklachten, diabetes en vegetarische en plantaardige voeding voor volwassenen maar ook voor zwangeren en kinderen. Dit jaar zal ik tevens de post-hbo opleiding diabetes gaan volgen.

Gezonde voeding is van jongs af aan al een belangrijke rol gaan spelen in mijn leven. Vanwege ondergewicht, eetproblematiek en darmklachten in het verleden heb ik zelf al meermaals mogen ervaren hoe bizar veel impact een gezonder eet- en leefpatroon kan hebben op jouw leven. Wat je eet is maar het tipje van de ijsberg. De onderliggende gedachten, patronen en gewoontes aanpakken, zullen zorgen voor een duurzame verandering in jouw leefstijl. Ik zal als diëtist je geen kant-en-klaar eetschema mee geven, maar echt kijken naar wat jij nodig hebt om meer energie, minder gezondheidsklachten en meer vrijheid te ervaren in jouw voedingspatroon. Want dat gevoel gun ik iedereen!

Ik begeleid met name cliënten met eetproblemen zoals emotie eten of een eetstoornis, darmklachten, hormonale klachten, voeding rondom zwangerschap, welvaartsziekten zoals diabetes, hoge cholesterol en hoge bloeddruk, over- en ondergewicht en voeding voor kinderen. Ik kijk ernaar uit om ook jou hierin te kunnen coachen en ondersteunen.

Spoedgevallen

Levensbedreigende situatie
Bij een levensbedreigende situatie belt u 112 !

Verwondingen of spoedeisende klachten
Bij verwondingen of spoedeisende klachten belt u van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur naar (0297) 303404. U kiest hierbij optie 1 in het belmenu.

Na 17:00 uur, op feestdagen of in het weekend kunt u terecht bij Huisartsenpost Leidsche Rijn (Soestwetering 1, 3543 AZ Utrecht). Telefonisch bereikbaar op (088) 1309620.