TELEFOONNUMMERS

MTC-Fysiotherapie

MTC-Fysiotherapie biedt gespecialiseerde zorg zoals: Sportfysiotherapie, Manuele therapie, Revalidatie na operatie, Pre-operatieve training, Kinderfysiotherapie, Psychosomatische fysiotherapie, Geriatriefysiotherapie, Hydrotherapie, Mensendieck, Dry Needling, Inspanningstest.

Onze fysiotherapiepraktijk heeft in het Gezondheidscentrum drie behandelkamers en een trainingszaal. Er is een goede samenwerking van onze therapeuten met de andere zorgverleners in het centrum. Daarvan is de GLI (gecombineerde leefstijl interventie gericht op overgewicht) een voorbeeld.

Naast fysiotherapie en manuele therapie bieden wij ook fysiofitness aan. Op werkdagen kunt u telefonisch een afspraak maken tussen 8.00 en 12.00. U kunt ook een email sturen met het verzoek tot het maken van een afspraak. Wij bellen u dezelfde dag óf de volgende ochtend terug voor het maken van een afspraak.

Spoedgevallen

Levensbedreigende situatie
Bij een levensbedreigende situatie belt u 112 !

Verwondingen of spoedeisende klachten
Bij verwondingen of spoedeisende klachten belt u van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur naar (0297) 303404. U kiest hierbij optie 1 in het belmenu.

Na 17:00 uur, op feestdagen of in het weekend kunt u terecht bij Huisartsenpost Leidsche Rijn (Soestwetering 1, 3543 AZ Utrecht). Telefonisch bereikbaar op (088) 1309620.