TELEFOONNUMMERS

Nieuwe patiënten

Patiënten wonend in Wilnis zijn welkom om zich in te schrijven.  We nemen geen nieuwe patiënten van buiten Wilnis aan. Indien er sprake is van van samenvoegen van gezinnen of verhuizen van partners, neem dan contact op met de praktijk.

Hoe kan ik mij inschrijven?

Om u in te kunnen schrijven als patiënt verzoeken wij u het online inschrijfformulier in te vullen, zowel voor u als eventuele andere gezinsleden.

U kunt er ook voor kiezen het formulier uit te printen voor elke nieuwe inschrijving en volledig ingevuld mee te nemen naar de huisartsenpraktijk.

Ook aan de balie zijn inschrijfformulieren beschikbaar.

Vul dan ook het toestemmingsformulier VZVZ in; hiermee kan de huisartsenpost in tijden van spoed uw dossier gedeeltelijk inzien. U moet hier toestemming voor geven, maar mag dit ook weigeren. Meer informatie vind u op www.volgjezorg.nl.

Neem a.u.b. de legitimatiebewijzen van alle nieuwe inschrijvingen mee bij de eerste afspraak of bij inschrijving aan de balie. 

Spoedgevallen

Levensbedreigende situatie
Bij een levensbedreigende situatie belt u 112 !

Verwondingen of spoedeisende klachten
Bij verwondingen of spoedeisende klachten belt u van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur naar (0297) 303404. U kiest hierbij optie 1 in het belmenu.

Na 17:00 uur, op feestdagen of in het weekend kunt u terecht bij Huisartsenpost Leidsche Rijn (Soestwetering 1, 3543 AZ Utrecht). Telefonisch bereikbaar op (088) 1309620.