TELEFOONNUMMERS

Online inzage OPEN

U kunt uw medisch dossier zelf online bekijken. Vooralsnog is deze service alleen beschikbaar voor patiënten boven de 16 jaar.

U kunt hiermee ook een e-consult aanvragen.

In uw medisch dossier staat bijvoorbeeld:

  • het advies van de huisarts
  • de uitslagen van onderzoek
  • de lijst met uw medicijnen
  • u kunt ook hiermee online een afspraak maken

Op uw eigen telefoon of computer kunt u thuis deze gegevens over uw gezondheid zien. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Wilt u de gegevens over uw gezondheid bekijken op internet? Dat leggen we u hier uit:

Hoe log ik in?
Bij Huisartsenpraktijk Wilnis kunt u inloggen via https://huisartsenpraktijkwilnis.uwzorgonline.nl/ U moet dan eerst een nieuwe account aanmaken. Als uw verzoek beoordeeld is door de huisarts krijgt u binnen 2 weken toegang.
Let wel, u heeft hiervoor een uniek email adres nodig, d.w.z. dat elke patiënt een eigen emailadres moet gebruiken.
Als jongeren (ouder dan 16 jaar) gebruik van deze dienst willen maken, is het van belang dat ze eerst hun email en 06 nummer aan onze praktijk doorgeven (dit mag ook via het algemene emailadres van de praktijk).

Zijn uw gegevens veilig?
Alleen de huisarts en de medewerkers van de huisartsenpraktijk en uzelf kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens zijn veilig en andere mensen kunnen ze niet zien. U ziet uw medische gegevens nadat u veilig inlogt.

Pas op met het geven van uw gegevens aan anderen
U kunt uw medisch dossier aan anderen laten zien. Bijvoorbeeld aan een familielid of aan een goede vriend die u helpt met de zorg voor uw gezondheid. Bedenk eerst of u het goed vindt dat iemand anders uw gegevens ziet. Geef nooit zomaar uw gegevens.

Soms vragen verzekeraars, gemeenten of een andere bedrijf om informatie over uw gezondheid. Vaak bent u niet verplicht om die gegevens te geven. In sommige gevallen kan het zijn dat u de gegevens wel wilt geven. Geef dan nooit uw hele medisch dossier en geef alleen de gegevens die nodig zijn.

Twijfelt u over het geven van uw medische gegevens aan iemand? Bespreek dit dan met uw huisarts of de assistente. Zij kunnen u helpen.

Heeft u toch nog vragen?
Dan kunt terecht bij Uw Zorg online via uwzorgonline.nl/vraag

Uw gegevens zijn persoonlijk. Geef uw inlogcodes nooit aan anderen.

Spoedgevallen

Levensbedreigende situatie
Bij een levensbedreigende situatie belt u 112 !

Verwondingen of spoedeisende klachten
Bij verwondingen of spoedeisende klachten belt u van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur naar (0297) 303404. U kiest hierbij optie 1 in het belmenu.

Na 17:00 uur, op feestdagen of in het weekend kunt u terecht bij Huisartsenpost Leidsche Rijn (Soestwetering 1, 3543 AZ Utrecht). Telefonisch bereikbaar op (088) 1309620.